De Trotse Lesboot Benefiet een groot succes!

Wat zijn we blij met alle support voor De Trotse Lesboot. We hebben afgelopen zaterdag een geweldig mooie Trotse Lesboot Benefiet beleefd. Op Hyves  wordt er flink over nagepraat en een van de vrijwillig optredende artiesten, Audrey Smits bezit sinds de Benefiet een heuze fanhyve 🙂

Maar niet alleen dat.

In de aanloop naar de Benefiet ontving Stichting OndersteBoven van tientallen mensen donaties op giro 3076241. Daarbovenop hebben we zaterdag een bedrag van € 1315,55 geworven. Dit geweldige resultaat betekent gelukkig dat de boot met hakken over de sloot het water op kan. We blijven met andere woorden ons best doen om de begroting sluitend(er) te krijgen om op 1 augustus bij de botenparade in volle glorie extraordinary te kunnen zijn.

Tijdens het Benefietfeest hebben we de kleuren van De Trotse Lesboot III bekend gemaakt. Deze zijn, kobaltblauw, wit en limegroen.

En alle artiesten die op vrijwillige basis hun steentje bijdroegen, Audrey Smits, Monique de Adelhart Toorop, Marc van Zijp, Jet Valk, Dia Huizinga, Paul Tijink, Dolly Bellefleur en Irene Hemelaar waren op hun allerbest!

Van de benefiet zijn nog veel meer foto’s gemaakt. Je vindt ze hier, hier en hier.