,

LesBian Pride 2010

Tijdens de Amsterdam Gay Pride van 1 t/m 8 augustus vindt dit jaar voor de 2e maal de LesBian Pride plaats. Een week vol met feesten, literatuur, workshops en avontuur! Speciaal voor vrouwen die (ook) op vrouwen vallen.

LesBian Pride bestaat dankzij de inzet van initiatiefrijke professionals die veelal op vrijwillige basis verschillende activiteiten organiseren speciaal gericht  op de vrouwelijke bezoekers van Gay Pride.

OndersteBoven werkt bij de coördinatie van LesBian Pride nauw samen met Gay Pride-organisator ProGay die ondermeer zorgt voor de publiciteit en met IHLIA, die de prachtige ruimtes faciliteert in de Centrale Biblibliotheek van Amsterdam, de OBA. De OBA is daarmee ook dit jaar weer de LesBian Pride Meetingpoint. Maar ook elders in de stad kom je aan je trekken. Van een lesbisch literaire wandeling, Drag King activiteiten, een motortocht, de Pink Ladies on Stage tot een Queer Porn Festival.

Wil je de volledige agenda weten, surf dan naar www.weareproud.nl en stel eenvoudig je eigen programma samen.

We wensen je veel plezier!

Het LesBian Pride Team: Carolien Faaij, Dees Seegers, Lonneke van den Hoonaard, Dewi Vrenegoor, Constance Steenkamp, Gemma Rameckers, Daantje Versteeg, Irene Hemelaar, Agnita Vriend.