De Trotse Lesboot 2010 een LesBisch Utopia

Wat hebben we met elkaar genoten op De Trotse lesboot. En wat was het duidelijk dat de mensen aan de kant even hard met ons mee deden. Stichting OndersteBoven haalde de nationale televisie en zelfs directeur Irene Hemelaar werd bij naam genoemd! AT5 deed na de meligheid van afgelopen jaren dit keer verrassend goed inhoudelijk verslag van de botenparade met onder andere COC Amsterdam voorzitter Dennis Boutkan als commentator.

Op de livestream bij de AVRO vind je ons op 67 minuten en hier zie je ons op 17 minuten in de samenvatting die zaterdagavond 645.000 kijkers trok en daarmee het best bekeken programma van de avond op Nederland 3 was.

Op YouTube vind je ons in privé opnamen hier op 37 seconden en hier op 8.29. Maar ook NOS Headlines spotte De Trotse Lesboot.

En dan nu wat foto’s van de voorbereidingen:

Al dit moois is mogelijk gemaakt dankzij onze donateurs en sponsoren, onze schipper Rein Heije en DJ Suna Duijf maar bovenal dankzij de grote inzet van onze vrijwilligers: Monique van der Wart (boottrekker), Mariska van der Meulen (aanmeldingen registratie), Monique Koeleman (inventief bedenker van praktische oplossingen voor moeilijke problemen), Carrie Preston en Tess Krüss (viele dank für die Blumen), Marijke Verbove en Esther Bremer (knutselkoninginnen en morele support) en Vera Hordijk (kan àlles!).