Nieuw! Polderheuvel Pride 1 en 2 augustus 2022

Op 1 en 2 augustus 2022 organiseert Stichting OndersteBoven in samenwerking met Pride Amsterdam de eerste editie van Polderheuvel Pride.

Polderheuvel Pride is een initiatief van en door LBTQI+ vrouwen voor iedereen.

Polderheuvel Pride is een nieuw klein gratis en toegankelijk festival waarbij stadgenoten met elkaar kennis kunnen maken; immers bekend maakt bemind.

๐Ž๐ง๐ญ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ๐ข๐ง๐ : 16 – 18:00 uur, ontmoeting tussen buurtgenoten, stadsgenoten en de LHBTI-community. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren zoals DJ Workshops, verhalen vertellen door Luna Lunettes, sport, knutselen en schminken. Gratis limonade!

๐๐ข๐œ๐ค๐ง๐ข๐œ๐ค: 18 – 20:00 uur, ruimte voor een goed gesprek geleid door Dรถne Fil (Maruf), met gratis gezonde snacks, heerlijke achtergrondmuziek verzorgd DJ’s als iPotjes, The Shade, en Maxime Duval.

๐Ž๐ฉ๐ญ๐ซ๐ž๐๐ž๐ง๐ฌ: 20 – 21:30 uur, akoestische optredens met o.a. Jamal le Coq, Mannenkoor Manoeuvre, MeeZing met Irene Hemelaar en vele anderen.

๐Ž๐ฉ๐ž๐ง๐ฅ๐ฎ๐œ๐ก๐ญ ๐๐ข๐จ๐ฌ๐œ๐จ๐จ๐ฉ: 21.30 – 23.30. Gratis koffie en thee

Binnenkort meer!

ย